Event verhuur Haaglanden, dit hebben wij te bieden!

30 juni 2017

Ben jij van plan een feest of evenement te geven, dan kan je bij ons goed terecht! Heb jij alles in huis om er een knalfeest van te maken? Geen probleem! Wij hebben veel verschillende partymaterialen, partytenten en extra’s te bieden om je event compleet te maken. Samen met onze hulp wordt het organiseren van jouw feest of evenement een stuk makkelijker. Lees snel in onderstaand artikel wat wij jou te bieden hebben!

Partytenten

Om een feest of evenement te organiseren is een feestlocatie natuurlijk erg belangrijk. Om zelf een feestlocatie te creëren in eigen tuin of een locatie buitenshuis (in overleg met de Gemeente), dan is een partytent zeer geschikt. Hiermee heb je de feestlocatie binnen korte tijd opgezet. Heb je zeer weinig tijd en wil jij je liever bezighouden met andere zaken? Dan is een easy up tent ideaal, deze staat binnen enkele minuten op. Voor een themafeest zoals wintersport is de Après ski hut bij ons te huur. Dit is een opblaasbaar café met veel sfeer dat geschikt is voor winterthema’s.

Meubilair

De partytent of andere eventlocatie moet ingericht worden naar het soort evenement. Bij een evenement zoals een netwerkborrel, of eentje tot diep in de nacht is een statafel zeer geschikt. Hier kan men zijn of haar drankje op kwijt en eventuele snacks, om vervolgens het gesprek met elkaar aan te gaan. Een groot event zoals een gezellige eet avond met de voetbalclub vereist bijvoorbeeld biertafels. Dit zijn lange tafels inclusief twee bankjes voor ongeveer 10 personen, zo kan er snel veel plek worden gecreëerd voor grote groepen. Op festivals is de biertafel ook vaak terug te vinden. Voor diverse evenementen zijn ronde tafels in combinatie met klapstoelen ideaal om aan te zitten, praten , eten en/of drinken.

Partymaterialen

Wij hebben diverse partymaterialen te huur waaronder: heaters om het evenement een aangename temperatuur te geven, een geluidsinstallatie om het evenement compleet te maken en een rode loper om extra sfeer toe te voegen. Daarnaast zijn er ook springkussens en opblaasbare poppen te huur om voor entertainment te zorgen, vooral de glijbaan is erg leuk voor de jongere kinderen! Zelf kun je natuurlijk ook ballonnen of slingers ophangen voor extra sfeer, maar denk ook aan popcornmakers en dergelijke voor een onvergetelijk event!

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Haaglanden dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!