Opvouwbare partytent huren, wij bieden deze formaten

19 januari 2018

Organiseer je binnenkort een feest, open dag of buurtfeest dan is een opvouwbare partytent een stuk handiger dan een standaard partytent dat al gauw 20 minuten kost. Het voordeel van een opvouwbare partytent is dat het binnen 2 minuten staat, zodat je nog tijd hebt om de aankleding van het feest te regelen. De opvouwbare partytent wordt ook wel vouwtent, harmonicatent of easy up tent genoemd. Om het makkelijk te maken, noemt Partytentverhuur Haaglanden de opvouwbare partytenten: easy up tenten. Lees hieronder onze mogelijkheden.

Easy up tent huren

Het huren van een easy up tent heeft vele voordelen. Ze hebben namelijk een iets chiquere uitstraling dan de standaarduitvoering partytent. Hierdoor ogen ze dus luxer terwijl ze 10x zo snel zijn opgezet. Het huren van een easy up tent bij Partytentverhuur Haaglanden heeft nog een voordeel. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren: licht grijs en zwart. Partytentverhuur Haaglanden levert onder andere haar partytenten in Den Haag, Zoetermeer, Delft Leiden, Gouda en Rijswijk. Ook worden hier regelmatig de nodige feesten thuis gevierd. Maar ook voor evenementen is deze easy up tent een goede optie. Het beschikt namelijk over een brandveiligheidscertificaat die nodig is als je een partytent wilt gebruiken voor een evenement. Verder hebben wij de easy up, opvouwbare partytenten in diverse maten.

Easy up tent 3×4,5 meter

Vooral bij het geven van een buurtfeest komen al gauw 25 man op af. Dan is het huren van de easy up tent 3×4,5 geschikt. Er passen drie statafels onder of een buffettafel met heerlijke hapjes en drankjes. Voor als het harder waait dan je had verwacht dan kun je de zijwanden eraan zetten zodat het niet tocht in de tent. Het is geen stormtent, maar wel 100% waterdicht en winddicht om iedereen warm en droog te houden.

Easy up tent 3×6 meter

Vooral in de zomer zijn de easy up tenten erg populair. Doordat ze in een paar minuten al opgezet staan, kun je last minute nog beslissen of je er gebruik van maakt. In de latere uurtjes op de avond kan het namelijk flink afkoelen. Om te zorgen dat het warmer wordt, kun je een heater huren en een easy up tent 3×6 meter opzetten met zijwanden. De easy up tent 3×6 is ruim genoeg om er zelfs een loungeset onder te plaatsen. Zo kan iedereen heerlijk warm zitten. Zonder de loungeset is er ongeveer ruimte voor 30-35 personen en vier statafels.