Partytent huren in Den Haag

16 juni 2014

Geeft u binnenkort een feestje, of organiseert u een ander evenement? In Den Haag, Rijswijk, of misschien zelfs langs het strand in Scheveningen? Een partytent huren in Den Haag is dan een uitstekend idee. U wilt tenslotte niet dat uw feestje in het water valt. Of erger, dat het regenwater op uw feestje valt. En als het al droog blijft, is er natuurlijk altijd iets anders over het weer te klagen. De soms ijzige zee- en noorderwind kan een kille sfeer over een feestje leggen, en anders is het de zon wel. Verbrandende gasten is immers ook geen pretje. Een partytent huren in Den Haag zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te reizen om uw tent op te halen of weer weg te brengen. En die tent houdt uw gasten comfortabel.

Voor ieder feestje een partytent huren in Den Haag

Partytentverhuur Haaglanden heeft een groot assortiment partytenten. Of u nu een klein, besloten feestje heeft voor uw familie in uw achtertuin, of een grootschalig feest met honderden van uw werknemers. In ons pand in Zoetermeer hebben we voor elke gelegenheid een partytent.

Voor een klein feestje biedt een partyten van 3×3 meter al ruimte aan 15 personen. Met een huurprijs van €35 betaalt u dus slechts €2,33 per gast. En voor een groter feestje kan het natuurlijk altijd groter, én voordeliger. De partytent van 8×8 meter biedt namelijk ruimte aan wel 100 personen en 12 statafels. Hij wordt zelfs geleverd met een gratis regengoot, zodat u door het Nederlands klimaat geen water bij de wijn hoeft te doen.

Partytent huren in Den Haag? We bezorgen ook!

Omdat het ritje naar Zoetermeer voor sommigen toch iets te ver is, of teveel werk kost, kiezen veel van onze klanten ervoor om hun partytent te laten bezorgen. Dit doen we namelijk ook, En natuurlijk komen we hem dan ook weer afhalen. Als u hetzelfde denkt over het opzetten en afbreken van de tent doen we dat ook graag voor u. Zeker met de grotere tenten is dat zeker aan te raden, omdat het een hele klus kan zijn. Een paar extra handen maakt het wel makkelijker, maar het blijft even puzzelen. Zo kunt u met minimale inspanning toch een partytent huren in Den Haag.