148 beoordelingen

Surisnacks

den haag Aanbeveling:Ja
8
Positief

betrouwbaarheid

Negatief

communicatie met klant

Anoniem

Delft Aanbeveling:Ja
8
Positief

Goede snelle service. Bestellen gaat makkelijk via internet.

Negatief

Ik had een zwarte partytent besteld en ik kreeg helaas een witte/grijze. Maar dat detail mocht de pret niet drukken.

Open Ateliers Duinoord

den Haag Aanbeveling:Ja
8
Positief

Denken goed mee en zijn flexibel

Negatief

niet alle items die gehuurd kunnen worden staan op het aanvraagformulier vermeld.

Aanbeveling:Ja
10
Positief

Flexibel

Negatief

iets langere openingstijden

Inge

Delfgauw Aanbeveling:Ja
9
Positief

Snelle en prettige communicatie, spullen netjes op tijd afgeleverd en opgehaald, Heel vriendelijk personeel

Anita

Nootdorp Aanbeveling:Ja
10
Positief

Afgelopen zaterdag stoelen en (sta) tafels gehuurd omdat het om een surprise party ging wilde ik het na een bepaalde tijd geleverd hebben. Dit was echter geen probleem en werd paar dagen voor de levering gebeld met de tijd dat zouden komen en alles werd keurig op tijd geleverd. Top bedrijf met top medewerkers. Kom bij een volgend feestje zeker terug.

Theo

Rijswijk Aanbeveling:Ja
9
Positief

Denken goed mee over wat nodig, hoe te bestellen, afleveringsopties etc.

Koops

Den Haag Aanbeveling:Ja
10
Positief

De levering was top, de bezorger was vrolijk en hielp goed mee met in en uitladen. Ook was de bezorger tussen de opgegeven tijden. De bezorger nam ook de moeite om even met mij alles door te lopen en stond klaar om alle vragen die ik zou hebben te kunnen beantwoorden. Aangezien hij alles goed uitlegde had ik geen vragen ;) O ja, de prijzen zijn erg goed. Zeker een aanrader en in het vervolg ben ik weer van de partij!

Rene

Den Haag Aanbeveling:Ja
7
Positief

*Grote voorraad aan spullen die je kan huren; *Snelle service; *No nonsense mentaliteit; *Bijbestelling werd zonder problemen aan de eerste levering toegevoegd (geen dubbele verzendkosten).

Negatief

*We hadden het Maxi Feestpakket, maar we kregen hem zonder de microfoons en de feestverlichting geleverd (kwamen we later achter). Misschien goed om de verzending vooraf door iemand te laten controleren; *Bij het ophalen wist uw collega niet dat we borg hadden betaald. Hij had geen envelop meegekregen. Hij kwam de borg wel netjes een uurtje later brengen; *De zak voor de stokken van de tent was in erbarmelijke staat; aan beide kanten open. Misschien goed die te laten repareren; *Jullie kwamen veel eerder dan afgesproken, maar dat is goed gekomen. Misschien goed om van te voren even te bellen.

Lale

Rijswijk Aanbeveling:Ja
10
Positief

Ik ben heel aardig en professioneel geholpen. Heb 3x formaat tent gewijzigd wegens onvoorziene omstandigheden. Bij elk gesprek was het personeel zo aardig en begripvol en meedenkend. Ophalen en terugbrengen ging ook makkelijk en snel.