Irish Pub

Aantal:

€ 300,00

1 dag 

incl. BTW

€ 247,93

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
6,0 x 10,0 x 6,5m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
50-70
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x blower 1,5hp
Overdekt
Ja
Gewicht Gewicht
250kg

Omschrijving

Opblaasbaar Irish Pub huren – Opblaasbare tenten verhuur Haaglanden

Waan je tijdelijk in het mooie Ierland in deze opblaasbare Irish Pub (6x10m). De zwart, wit en geel kleuren geven de opblaasbare pub zowel een stoere als ook een gemoedelijke uitstraling. De opblaasbare feesttent biedt plaats voor 50-70 mensen (afhankelijk van de verdere inrichting van de Irish pub). Deze tent is binnen een mum van tijd volledig opgeblazen met met de twee blowers die zijn inbegrepen in de huurprijs. Deze opblaasbare Ierse pub is naast een echte sfeermaker ook nog zeer praktisch: deze feesttent is namelijk geschikt voor gebruik bij slecht weer (maar niet bij storm).

Specificaties opblaasbare Irish Pub

U kunt de Irish Pub door ons laten op- en afbouwen voor €60,-. Let op transportkosten zitten hier nog niet bij, deze moeten later bij je bestelling worden meeberekend.

Let op!

  • Bij veel wind en storm kan de tent niet gebruikt worden.
  • GEEN heaters in de tent.

Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van een partytent in: Berkel & Rodenrijs, Den Haag, Den haag centrum, Escamp, Delft, Gouda, Haagse Hout, Kwintsheul,  Laak, Honselersdijk, Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Segbroek, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.

Extra Productopties

€ 60,00

incl. BTW

€ 49,59

excl. BTW

In winkelwagen te selecteren

1 dag € 7,50

incl. BTW

1 dag 6,20

excl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen