Easy-up tenten


Easy up tent huren in Den Haag - vouwtent verhuur Haaglanden

Bespaar uzelf het gemak van het opzetten van een partytent en kies eens voor een Easy up tent. Makkelijker dan deze vouwtenten zijn ze niet te vinden. Binnen een minuut heeft u de Easy Up tent opgezet en ze ogen ook nog eens luxer dan de traditionele partytenten. Momenteel kunt u de easy up tent in twee verschillende formaten huren, 3x4,5 meter en 3x6 meter. De tenten zijn te huur in een licht grijze of zwarte uitvoering. Een Easy Up tent leveren wij altijd inclusief zijwanden.

Heeft u hulp nodig met het kiezen van een partytent voor uw feest of evenement, of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van een partytent in: Berkel & Rodenrijs, Den Haag, Den haag centrum, Escamp, Delft, Gouda, Haagse Hout, Kwintsheul,  Laak, Honselersdijk, Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Segbroek, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.