Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >
Categorie:

Een bruiloft organiseren? Hier moet je aan denken!

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel voorbereiding kijken en moet er aan veel zaken worden gedacht. Een bruiloft kan in kleine kring, met alleen de mensen die dichtbij het bruidspaar staan, gevierd worden. Echter wordt een bruiloft vaker met een groot gezelschap gevierd en moet hier rekening mee gehouden worden.

De verjaardag van een Sarah of Abraham vieren 8 tips

Zodra een man of vrouw 50 jaar wordt moet dit goed gevierd worden! De man wordt dan ook wel een Abraham genoemd en de vrouw een Sarah. Deze leeftijd vraagt om een knalfuif . Wij, van Partytentverhuur Haaglanden, geven je 8 tips voor het vieren van een geslaagde Sarah of Abraham verjaardag.

De beste manier om de perfecte bbq te organiseren

De lente en de zomer zijn weer in aantocht! De temperatuur stijgt langzaam maar zeker en zo nu en dan breekt er een water winterzonnetje door het wolkendek. Je vakantie is misschien al geboekt maar wat doe je nu op de eerste echte warme zomerdag van het jaar? Precies! Barbecueën! Maar hoe organiseer je nou een goede barbecue? Het mag je gasten natuurlijk aan niets ontbreken. Wij helpen je graag…

Warm feest geven op koude winterdagen

De winter viel eind 2021 behoorlijk tegen. Je zou bij wijze van spreken ’s avonds in je shirtje een biertje kunnen doen met je vrienden in eind november terwijl de klok 11 uur slaat. Maar nu, januari 2022 is dit lang niet zo prettig meer. Hoe geef je dan nu een warm feest, nu het kwik is gedaald?

Partytent huren in Den Haag

Geeft u binnenkort een feestje, of organiseert u een ander evenement? In Den Haag, Rijswijk, of misschien zelfs langs het strand in Scheveningen? Een partytent huren in Den Haag is dan een uitstekend idee. U wilt tenslotte niet dat uw feestje in het water valt. Of erger, dat het regenwater op uw feestje valt. En als het al droog blijft, is er natuurlijk altijd iets anders over het weer te klagen. De soms ijzige zee- en noorderwind kan een kille sfeer over een feestje leggen, en anders is het de zon wel. Verbrandende gasten is immers ook geen pretje. Een partytent huren in Den Haag zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te reizen om uw tent op te halen of weer weg te brengen. En die tent houdt uw gasten comfortabel.

pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >