Vloeren en Lopers

Vloeren en Lopers huren in Den Haag – Tentvloer verhuur Den Haag

Maak uw tent compleet met een tentvloer voor uw easy up tent of andere tenten! De tentvloer zorgt ervoor dat de ondergrond gelijk en schoon is. Bij Partytentverhuur Haaglanden verhuren wij de vloer voor €2,50 per m2 (max. 64m2). Zie in onderstaande tabel hoeveel vierkantenmeter u nodig heeft voor uw tent. De vloer wordt geleverd in delen van 50cm x 50cm. Tevens kunnen we de tentvloer voor u komen leggen en ook weer afbreken. De kosten bedragen dan € 5,- per m2 (exclusief bezorgkosten).

Maak de entree van uw gasten onvergetelijk met de lopers van Partytentverhuur Haaglanden. De lopers zijn gemaakt van stevig materiaal en worden schoon geleverd. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van een partytent in: Berkel & Rodenrijs, Den Haag, Den haag centrum, Escamp, Delft, Gouda, Haagse Hout, Kwintsheul,  Laak, Honselersdijk, Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Segbroek, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.

Partytent vloer per m2- Zelf leggen
1 dag
4,00
incl. BTW
1 dag
3,31
excl. BTW
Rode loper
1 dag
5,00
incl. BTW
1 dag
4,13
excl. BTW
Afzet paaltjes met koord
1 dag
30,00
incl. BTW
1 dag
24,79
excl. BTW