Pagodetenten huren

Pagodetent 4x4 meter
1 dag
150,00
incl. BTW
1 dag
123,97
excl. BTW

Pagodetent huren in Den haag - Pagodetent verhuur Haaglanden

Welkom op de verhuur pagina van onze pagodetenten. Op deze pagina treft u alle pagodetenten die wij in ons assortiment hebben. Op dit moment bieden wij een 4x4 en een 5x5 pagodetent aan. Een pagodetent huren voor uw bruiloft, feest of evenement is een prima keuze wanneer u een luxere uitstraling verlangt. De pagodetent kunt u zelf opbouwen of u kunt die klus aan ons overlaten. Om het plaatje helemaal compleet te maken kunt u er ook voor kiezen om de pagodetent te voorzien van een tentvloer. Onze tentvloeren kunt u zelf leggen, maar u kunt dit ook door ons laten doen. Het gebruik van een tentvloer is ideaal wanneer u te maken heeft met een ongelijke ondergrond of wanneer de grond nat is.

Heeft u vragen, of misschien hulp nodig met het kiezen van een tent? Neem dan gerust contact met ons op, wij van Partytentverhuur Haaglanden staan altijd voor u klaar!

Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van een partytent in: Berkel & Rodenrijs, Den Haag, Den haag centrum, Escamp, Delft, Gouda, Haagse Hout, Kwintsheul,  Laak, Honselersdijk, Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Segbroek, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.