Pagodetenten huren

Alle pagodetenten huren

Pagodetent 4x4 meter

Pagodetent 4x4 meter

Afmetingen DxBxH
4.0 x 4.0m
Aantal gebruikers
25
1 dag
150,00
incl. BTW
1 dag
123,97
excl. BTW

Pagodetent huren in Den haag - Partytentverhuur Haaglanden

Welkom op de verhuur pagina van onze pagodetenten. Op deze pagina tref je alle pagodetenten die wij in ons assortiment hebben. Op dit moment bieden wij een 4x4 en een 5x5 pagodetent aan. Een pagodetent huren voor jouw bruiloft, feest of evenement is een prima keuze wanneer je een luxere uitstraling verlangt. De pagodetent kan je zelf opbouwen of je kunt die klus aan ons overlaten. Om het plaatje helemaal compleet te maken kan je er ook voor kiezen om de pagodetent te voorzien van een tentvloer. Onze tentvloeren kun je zelf leggen, maar je kunt dit ook door ons laten doen. Het gebruik van een tentvloer is ideaal wanneer je te maken heeft met een ongelijke ondergrond of wanneer de grond nat is.

Heb je vragen, of misschien hulp nodig met het kiezen van een tent? Neem dan gerust contact met ons op, wij van Partytentverhuur Haaglanden staan altijd voor je klaar!

Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van een partytent in: Berkel & Rodenrijs, Den Haag, Denhaag centrum, Escamp, Delft, Gouda, Haagse Hout, Kwintsheul, Laak, Honselersdijk , Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Segbroek, Voorburg, Wassenaar, Wateringenen Zoetermeer