Blikvangers huren

Blikvangers huren - Partytentverhuur Haaglanden

Wilt u de aandacht van uw gasten of andere mensen vangen? Dan is een blikvanger van Partytentverhuur Haaglanden de perfecte uitkomst! U kan kiezen tussen verschillende soorten blikvangers zoals opblaasbare figuren en skytubes, genoeg keuze voor iedereen! Zo hebben wij bijvoorbeeld voor een 50ste verjaardag een Abraham en Sarah opblaasfiguur!

Neem snel een kijkje in ons assortiment om te zien of er wat bij zit voor jou! Ook voor al uw andere horecabenodigdheden en party- en eventmateriaal kan je bij ons terecht.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen graag verder.

Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Rijswijk, Scheveningen, Leiden en omstreken

Opblaasbaar figuur baby 3 meter
1 dag
30,00
incl. BTW
1 dag
24,79
excl. BTW
Opblaasbare Abraham 3m
1 dag
30,00
incl. BTW
1 dag
24,79
excl. BTW
Opblaasbaar figuur Sarah 3m
1 dag
30,00
incl. BTW
1 dag
24,79
excl. BTW
Opblaasbare Abraham met Bierglas
Wordt jouw vader, opa, broer, vriend of een goede vriend 50 jaar oud? Dat moet natuurlijk groots gevierd worden! Huur daarom één van onze Abraham feestpoppen zodat iedereen weet wie er 50 jaar is geworden.
1 dag
45,00
incl. BTW
1 dag
37,19
excl. BTW
Opblaasbare Sarah met wijnglas
wordt jouw moeder, zus, oma of een naaste 50 jaar? Dat moet natuurlijk door iedereen gezien worden! Zet daarom deze Opblaasbare Sarah met Wijnglas in de voortuin!
1 dag
45,00
incl. BTW
1 dag
37,19
excl. BTW