Patioheater

1 dag  35,00
incl. BTW
1 dag 28,93
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Patio Heater huren - Heaters verhuur Den Haag

Indien u een feestje in de winter houdt of tijdens een koele zomeravond dan kan het vrij koud worden in de partytent. Een heater is daarom een zeer handig hulpmiddel om de temperatuur in uw partytent te verhogen en uw gasten warm te houden. Er is keuze uit twee typen heaters, namelijk gas en elektrische.

Deze heater is door zijn formaat en verwarmingsmogelijkheden zeer geschikt voor een tuinfeest of evenement. De patio heater is ideaal in combinatie met een partytent van Partytentverhuur Haaglanden. De warmte blijft namelijk goed hangen in de de tent. Hou er dus rekening mee dat het s'avonds kan afkoelen en laat uw gasten niet in de kou staan.

Eigenschappen:

  • Verwarmen op gas;
  • Hoogte 2,20 meter;
  • Breedte 0,5 meter;
  • Meest geschikte oplossing om je partytent warm te houden
  • Te huren vanaf €35,- excl. gas.

NB: Heaters zijn alleen te huren in combinatie met een partytent.

Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van een partytent in: Berkel & Rodenrijs, Den Haag, Den haag centrum, Escamp, Delft, Gouda, Haagse Hout, Kwintsheul,  Laak, Honselersdijk, Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Segbroek, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.

Extra Productopties

1 dag 30,00

incl. BTW

1 dag 24,79

excl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen