Op- en Afbouw-€50,- per artikel

50,00

excl. BTW

41,32

excl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Op- en Afbouw-€50,- per artikel
>
  • Op- en Afbouw-€50,- per artikel
<

Omschrijving

Op- en Afbouw - Tent Klein

Zelf geen zin of tijd om zelf de partytent op te bouwen en af te breken? Geen probleem! Met onze op- en afbouw service zorgen wij ervoor dat wij de items komen opbouwen en deze na afloop weer komen afbreken. Let wel, de tenten dienen bij afbouw schoon en droog te zijn. 

Deze opbouw is geldig voor de Partytenten in de kleine maten.

Onze collega's maken alles in orde voor je! Met onze op- en afbouw service plannen we vooraf jouw evenement de werkzaamheden in. Wij komen dan eerder aan en bouwen de tent(en) voor je op. Onze collega's hebben alles bij zich wat ze nodig hebben inclusief 1 verlengsnoer of haspel per op- en afbouw.

Wij van Partytentverhuur Haaglanden ondersteunen je graag bij het organiseren van je feest of evenement! Zo zijn wij in staat om een tentlocatie te voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren. Maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met ons op!

Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van een partytent in: Berkel & Rodenrijs, Den Haag, Den haag centrum, Escamp, Delft, Gouda, Haagse Hout, Kwintsheul,  Laak, Honselersdijk, Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Segbroek, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.

Een beoordeling toevoegen