Partytentverhuur Haagse hout - Partytent huren

Partytentverhuur Haagse Hout - Partytent huren Haagse Hout


Woont u in het Haagse hout en bent u een van de 55+ die hoort bij de Uitgaansgroep Haagse hout? Voor het organiseren van activiteiten bent u bij Partytentverhuur Haaglanden aan het juiste adres! Wij verhuren diverse feestmaterialen, waarmee u een leuke dag in een feestelijk stemming kunt afsluiten. Heeft er overdag een leuke activiteit plaats gevonden en wilt u dat 's avonds met een borrel afsluiten? Huur dan een van onze partytenten, feestverlichtingen en horeca producten. Ook als u niet behoort tot de Uitgaansgroep Haagse hout hebben wij genoeg feestmaterialen in ons assortiment zitten die u kunt gebruiken voor het organiseren van een feest of evenement! 


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


Een greep uit ons assortiment: 


Opblaasbare tenten huren

Event tenten huren

Pagodetenten hurenOphaal Locatie:
Partytentverhuur Haaglanden
Binckhorstlaan 291 B
2516 BC Den Haag
Zuid-Holland

Alleen geopend op AfspraakMocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van een partytent in: Berkel & Rodenrijs, Den Haag, Den haag centrum, Escamp, Delft, Gouda, Haagse Hout, Kwintsheul,  Laak, Honselersdijk, Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Segbroek, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.