Partytentverhuur Kwintsheul - Partytent huren

Partytentverhuur Kwintsheul - Partytent huren Kwintsheul

Kwintsheul is en dorp in de Gemeente Den Haag en heeft minder dan 5.000 inwoners. Ondanks het laag aantal inwoners is er nog genoeg te beleven. Of u nou een verjaardagsfeest of een feest voor de Sport Federatie Quintus organiseert. Bij Partytentverhuur Haaglanden bent u aan het juiste adres als het gaat om het huren van partytenten. Naast partytenten hebben wij ook nog een heel uitgebreid assortiment aan feestmaterialen, zoals feestverlichting, statafels, blikvangers en meer!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


Een kleine greep uit ons assortiment:Ophaal Locatie:
Partytentverhuur Haaglanden
Binckhorstlaan 291 B
2516 BC Den Haag
Zuid-Holland

Alleen geopend op AfspraakMocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van een partytent in: Berkel & Rodenrijs, Den Haag, Den haag centrum, Escamp, Delft, Gouda, Haagse Hout, Kwintsheul,  Laak, Honselersdijk, Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Segbroek, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.