Partytentverhuur Voorburg - Partytent huren

Partytentverhuur Voorburg - Partytent huren Voorburg


Wilt u een mooie, stevige partytent huren in Voorburg? Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van materialen, zoals partytenten, statafels, heaters en klapstoelen. Wij verhuren alles om uw feest compleet te maken. U kunt bij ons een partytent huren voor een tuinfeest, maar ook voor een bedrijfsevenement voor 200 man. Misschien trouwt u wel in een van de kerkgebouwen die Voorburg rijk is en bouwt u 's avonds een feestje op een andere loactie.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


Een greepje uit ons assortiment:Ophaal Locatie:
Partytentverhuur Haaglanden
Binckhorstlaan 291 B
2516 BC Den Haag
Zuid-Holland

Alleen geopend op AfspraakMocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van een partytent in: Berkel & Rodenrijs, Den Haag, Den haag centrum, Escamp, Delft, Gouda, Haagse Hout, Kwintsheul,  Laak, Honselersdijk, Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Segbroek, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.