Stormbaan Vliegtuig

275,00

van 

incl. BTW
1 dag  250,00
incl. BTW
1 dag 206,61
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
17,0 x 4,0 x 6,3m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x 1100 watt (6,9 AMP)
Transportmaat Transportmaat
<3m3

Omschrijving

Stormbaan Vliegtuig 17m huren in Den Haag

Durf jij het aan om tussen de vliegtuigen te klimmen, klauteren, rennen en springen? Dan is deze stoere stormbaan vliegtuig echt wat voor jou! Het is de bedoeling dat je de finish haalt, het liefste zo snel mogelijk. De baan is breed genoeg om 2 kinderen tegelijkertijd te laten racen en er is genoeg springplek voor een hele club vrienden en vriendinnen.

Als u meer vragen heeft over de producten, accessoires en benodigdheden dan kunt u ons altijd mailen via info@partytentverhuur-haaglanden.nl. Wij helpen je graag bij al je vragen om ervoor te zorgen dat jij een feest of evenement kan organiseren dat je nooit meer zult vergeten!

Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van een partytent in: Berkel & Rodenrijs, Den Haag, Den haag centrum, Escamp, Delft, Gouda, Haagse Hout, Kwintsheul,  Laak, Honselersdijk, Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Segbroek, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.

Extra Productopties

50,00

incl. BTW

41,32

excl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen