Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 2
Categorie:

4 redenen waarom het een goed idee om een stretchtent te huren bij Partytentverhuur Haaglanden

Als je op zoek bent naar een unieke en stijlvolle optie voor een bruiloft, bedrijfsfeest of ander groot evenement, dan is het huren van een stretchtent zeker een goed idee. Stretchtenten zijn steeds populairder geworden vanwege hun veelzijdigheid, elegantie en praktische toepassingen. In dit artikel bespreken we vijf belangrijke redenen waarom het huren van een stretchtent een slimme keuze is voor je volgende evenement. Wij van Partytentverhuur Haaglanden zetten een aantal voordelen op een rijtje.

Een bruiloft organiseren? Hier moet je aan denken!

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel voorbereiding kijken en moet er aan veel zaken worden gedacht. Een bruiloft kan in kleine kring, met alleen de mensen die dichtbij het bruidspaar staan, gevierd worden. Echter wordt een bruiloft vaker met een groot gezelschap gevierd en moet hier rekening mee gehouden worden.

De verjaardag van een Sarah of Abraham vieren 8 tips

Zodra een man of vrouw 50 jaar wordt moet dit goed gevierd worden! De man wordt dan ook wel een Abraham genoemd en de vrouw een Sarah. Deze leeftijd vraagt om een knalfuif . Wij, van Partytentverhuur Haaglanden, geven je 8 tips voor het vieren van een geslaagde Sarah of Abraham verjaardag.

De beste manier om de perfecte bbq te organiseren

De lente en de zomer zijn weer in aantocht! De temperatuur stijgt langzaam maar zeker en zo nu en dan breekt er een water winterzonnetje door het wolkendek. Je vakantie is misschien al geboekt maar wat doe je nu op de eerste echte warme zomerdag van het jaar? Precies! Barbecueën! Maar hoe organiseer je nou een goede barbecue? Het mag je gasten natuurlijk aan niets ontbreken. Wij helpen je graag…

Warm feest geven op koude winterdagen

De winter viel eind 2021 behoorlijk tegen. Je zou bij wijze van spreken ’s avonds in je shirtje een biertje kunnen doen met je vrienden in eind november terwijl de klok 11 uur slaat. Maar nu, januari 2022 is dit lang niet zo prettig meer. Hoe geef je dan nu een warm feest, nu het kwik is gedaald?

pagina 1 van 2