Partytentverhuur Leiden - Partytent huren

Partytentverhuur Leiden - Partytent huren Leiden


Leiden is een van de bekende studentensteden in Nederland. De studentenverenigingen vieren heel wat feestjes in het jaar. Voor het vieren van feestjes zijn er natuurlijk feestmaterialen nodig. Bent u opzoek naar een partytent en daarbij behorende materialen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Partytentverhuur Haaglanden is uw aanbieder voor het huren van party benodigdheden voor (studenten) feesten en evenementen. Ook heeft het filiaal een groot assortiment, waardoor er voor ieder wat bij zit. Zo verhuren wij partytenten, maar ook tafels, heaters, blikvangers en nog veel meer!


Wij hebben sinds kort ook een vestiging in Leiden: Partytentverhuur Leiden.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


Een greep uit ons assortiment:


Opblaasbare tenten huren

Event tenten huren

Stretchtent huren


Ophaal Locatie:
Partytentverhuur Haaglanden
Binckhorstlaan 291 B
2516 BC Den Haag
Zuid-Holland

Alleen geopend op AfspraakMocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Haaglanden is uw partner voor het huren van een partytent in: Berkel & Rodenrijs, Den Haag, Den haag centrum, Escamp, Delft, Gouda, Haagse Hout, Kwintsheul,  Laak, Honselersdijk, Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Segbroek, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.